Sådan foregår massagen

Massage Greve Ishøj Karlslunde Solrød Hundige

Når du booker din tid, så beskriv kort dit behov for massage, så jeg kan forberede mig, inden du kommer.

Du skal ikke have lagen, håndklæde eller olie med. Jeg har det hele. Jeg bruger hovedsageligt lugtfri økologisk kokosolie.

Inden massagen taler vi om, hvad dit behov er. Husk at fortælle, hvis der er særlige hensyn, jeg skal tage, fx nye skader knoglebrud, seneligamant eller muskelskader / betændelsestilstand, slidgigt, mv.

Mens du klæder dig af, går jeg ud af rummet (bh og underbukser beholdes på), og du lægger dig på briksen. Du tager et tæppe over dig, og det beholder du på under hele massagen. Varmen i rummet og briksen vil hjælpe dig til at slappe af.

Massagen skal være behagelig og ramme de steder, hvor du trænger til at få bearbejdet musklerne. Massagen vil blive mest optimal for dig, hvis du guider mig både med hensyn til tryk og de ømme punkter.

Kan du slappe så meget af i kroppen, at du ikke spænder i musklerne, så jeg kan komme dybere ned og løsne dine infiltrationer. En dyb vejrtrækning kan hjælpe dig til at slappe af. Trykket på de spændte og ømme steder skal opleves som et kærkomment modtryk til den smerte, du oplever inde fra musklen. Som når du klør på et irriterende myggestik.