Sådan er et massageforløb

Massagebehandling Greve Ishøj Karlslunde Solrød Hundige

Der vil være en virkning allerede efter første massagebehandling.  Man kan opleve smerter og ømhed efter massage, smerten skal aftage efter min. 2 dage. Gør den ikke det er det et tegn på at massagen har været for hård. Får du cupbehandling kan der komme mærker som kan tage op til 5 dage før de aftager i farven. Der kan gå op til to dage før du oplever den fulde effekt af cupbehandling.

Husk at det altid er godt at drikke ekstra med vand efter massage og har du mulighed for at slappe af de hjemme efter massagen efår du det optimale ud af massagen.

Har du haft smerter i lang tid, og oplever du kroniske spændinger, er en enkelt behandling sjældent nok.

Behovet for flere behandlinger afhænger af omfanget og dybden af dine infiltrationer og spændinger, men du skal regne med 3-5 behandlinger, hvor fokus er på enkelte områder.

Der skal gå mindst 48 timer før næste behandling og helst ikke meget mere end 5-7 dage. Med dette interval får du mere gavn af den proces, der er sat i gang.

Det kan være en god idé at holde muskelspændinger og infiltrationer i ave efter et behandlingsforløb ved at få massage ca. en gang hver 4-6 uge.

Det har stor betydning, at du selv bliver opmærksom på, hvad du kan gøre for at forbedre din tilstand. Under massagen taler vi om, hvordan smerterne er opstået, og hvad du selv kan gøre for at forhindre, at infiltrationer og myoser fortsat opstår.