Massage for børn og unge

For børn og unge kan det være trygt og dejligt at have sin bamse med, når man skal prøve noget nyt som massage, også selvom man synes, at man er for stor til det! Måske kan vi massere bamsen sammen?

Børn og unge får myoser og muskelinfiltrationer ligesom voksne. De får spændinger af at sidde stille ved en computer eller iPad i lang tid ligesom voksne. MEN børn og unge er ikke selv opmærksomme på dårlige siddestillinger og lytter ikke til kroppen i samme omfang som voksne. De reagerer derfor ofte sent over smerter i kroppen. Massage vil kunne hjælpe dit barn til at lytte mere til kroppen og blive bedre til at mærke efter, hvor i kroppen det gør ondt, og hvordan det føles, når en muskel er spændt op.

Sportsudøvende børn og unge kan, ligesom voksne sportsudøvere, have brug for massage til at løsne op for spændte muskler.

Vokseværk kan også lindres med massage.

Jeg er naturligvis ekstra opmærksom på at tilpasse massagen når jeg massere børn så informer meget gerne dit barn om at det er godt at bede mig tilpasse massagen hvis den er for hård eller for blid.

Tryghed er meget vigtigt ved massage så det er en selvfølge at der er en forældre med i behandlerlokalet.

Dit barn behøver ikke at få tøjet af under massagen, men blødt tøj som joggingbukser/gamacher og T-shirt er at foretrække.

Giv dit barn mulighed for at mærke de fysiske og psykiske fordele ved at blive masseret.

“Jeg har aldrig følt mig SÅ! tung.”

Nikolas, 12 år, efter 45 min. fysiurgisk massage