Kranio Sakral Terapi

Jeg er ved at uddanne mig som Kranio Sakral teraput og har derfor brug for prøvekaniner.

Lidt om Kranio Sakral Terapi:

KST er en behandlingsform, der har til formål at løsne spændinger og rette skævheder, der belaster centralnervesystemet. Behandlingen foregår ved en række forskellige teknikker, der løsner membraner, bindevæv og muskler på kraniet og rygsøjlen, så kroppen kan bevæge sig frit og slippe smerter og spændinger.

Selv om kranio hentyder til kraniet og sakral til korsben, så kan man med KST behandle hele kroppen – altså fra hoved til tå alt efter personens problem. Når centralnervesystemet er overbelastet pga. traume og fysiske skader, sygdom, stress, dårlig kost osv., fungerer vi på nedsat blus. Centralnervesystemet omfatter hjernen, rygmarv, rygmarvsnerver og cerebrospinalvæsken (hjernevæsken ).

Med KST blide teknikker afspændes kroppen og skævheder rettes, så der er frit flow for nervekommunikation. Hjernevæsken produceres og flyder mere frit, hvilket er essentiel for, at vi er i live og har et godt liv.

Når centralnervesystemet og kommunikationen fungerer optimalt, så får vores muskler og organer, som f.eks. hele fordøjelsessystemet de beskeder der skal til for at udføre deres funktion. Og derved kan vi bevæge os uden eller med færre smerter.